Clubinfo

Voorzitter

Patrick Pollers

voorzitter@dbchouthalen.be

Secretaris

Nadine Meus

secretaris@dbchouthalen.be

Penningmeester

Giovanna Tabili

penningmeester@dbchouthalen.be

Ploegbegeleiding

Steven Van De Haderd

ploegbegeleiding@dbchouthalen.be

Webmaster

webmaster@dbchouthalen.be

Ontstaan

2002 Opgericht, gesplitst van BC2000 Houthalen

Adres

Grote Baan 147 A 2
3530 Houthalen

Palmares

2005 Kampioen 2de landelijke
2007 Promotie 1ste nationale
2007 Beker van Limburg, alle jeugdploegen
2007 Finalist Beker van Vlaanderen, miniemen en cadetten
2008 Beker van Limburg, alle jeugdploegen
2011 Promotie B-Ploeg naar 1ste Landelijke
2012 B-Ploeg Kampioen in 1ste Landelijke
B-Ploeg winnaar Beker van Limburg
B-Ploeg winnaarBeker van Vlaanderen
2014 B-Ploeg Kampioen in 2de Landelijke
B-Ploeg winnaar Beker van Limburg
Pupillen winnaar Beker van Limburg
B-Ploeg winnaar Beker van Vlaanderen

Onze sporthal



Sporthal Lakerveld               Telefoon: 011 81 90 25
Guldensporenlaan 16A        Cafetaria: 011 60 66 16
3530 Houthalen